Mensendieck

De Mensendieck therapeuten zijn werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag. In overleg behoort ook zaterdag tot de mogelijkheden. U kunt contact opnemen voor een afspraak via het centrale nummer 0174-417680.

Wat houdt Mensendieck therapie in?
De oefentherapeut is een houdings- en bewegingsdeskundige en bekijkt en analyseert samen met de patiënt de lichaamshouding en manier van bewegen in relatie tot de klachten. Met behulp van oefeningen en houdings- en bewegingsadviezen leert de oefentherapeut de patiënt bewuster met zijn of haar lichaam om te gaan. Daardoor kan de patiënt uiteindelijk zelf de klachten verhelpen, verminderen en voorkomen, zowel in thuis als in werksituaties.

Roxan Bovelander en Nori Luk zijn onze oefentherapeuten Mensendieck. Zij zullen u de nodige kennis meegeven, die aansluit op uw persoonlijke hulpvraag.Ook zullen zij u motiveren om uw doel te behalen en samen met u naar eventuele oplossingen zoeken, die binnen uw dagelijks leven toegepast kunnen worden. Wij streven er naar om uw afspraak met één van hen binnen een week in te plannen.

Start typing and press Enter to search