praktijkinformatie

praktijkinformatie

Missie
Wij zijn een eerstelijnspraktijk, waarbij de cliënt centraal staat en waarbij een goed werkklimaat heerst. Wij bieden cliënten van alle leeftijden met een klacht in het bewegend functioneren de best mogelijke zorg in een veilige en vertrouwde omgeving. Door middel van een breed aanbod aan specialisaties binnen ons fysiotherapie en oefentherapie team, als onderdeel van het multidisciplinaire centrum. We streven hierbij naar optimale kwaliteit en continuïteit van zorgverlening.

Visie
De praktijk streeft naar continue verbreding en verdieping waardoor we onze cliënten steeds beter en gerichter van dienst kunnen zijn. Verdieping door up-to-date scholing en het op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Verbreding door middel van het uitbreiden van specialisaties binnen de fysio- en oefentherapie. Samenwerking zowel multidisciplinair als binnen ons eigen team kan ingezet worden om tot zorg op maat te komen. Zelfregie en actieve coping van de cliënt wordt gestimuleerd.

Waarden
Cliënt centraal, samenwerking, empathie, expertise

info

&

het team

Bij Fysiotherapie Zande vindt u een enthousiast team met professionele fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Zij werken systematisch, doelgericht en methodisch.

openingstijden

Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag
van 8:00 – 20:00 geopend.
In overleg afspraak tot 21:00 op woensdagavond.

contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

AVG-Privacy Verklaringen

Op onderstaande pagina vindt U onze AVG en Privacy Verklaringen.

Start typing and press Enter to search